Cautare

13269 de rezultate pentru "accidente de circulatie in data de 08 09 09" (3.25 secunde)
A§nseamna ca tara noastra incepe sa se alinieze la politica comerciala a UE si va fi parte la acordurile internationale incheiate de UE. Potrivit oficialilor Ministerului Integrarii Europene (MIE), RomA¢nia isi doreste ca, in urma negocierilor, sa se mentina perioadelor de tranzitie obtinute.
Raiffeisen Bank a incheiat procesul de convertire a celor 850 de ATM-uri ale sale la leul nou. Banca intentioneaza sa schimbe si structura cupiurilor eliberate de ATM-uri, prin introducerea bancnotei de 100 de lei.
Banca Nationala a Romaniei va pune in circulatie, incepand de saptamana viitoare, o moneda din argint in valoare de cinci lei, dedicata nominalizarii orasului Sibiu drept "Capitala Culturala Europeana" in 2007, se arata intr-un comunicat al bancii centrale, dat ieri publicitatii. Tirajul emisiunii este de 500 de exemplare.
Surplusul de valuta adus in tara de "stranieri" a facut ca moneda nationala sa se aprecieze in ritm galopant. ... Analistii din piata apreciaza ca tendinta se va mentine si in perioada urmatoare. Moneda europeana si dolarul american s-au aflat vineri la minimele inregistrate in ultimii patru, respectiv sase ani.
Cei care au ramas cu lei vechi, pe care nu-i mai pot folosi ca mijloace de plata, exista vesti bune.
Aderarea Romaniei la Uniunea Europeana va avea in perioada urmatoare un impact foarte mare asupra intreprinzatorilor autohtoni mici si mijlocii. Chiar daca exista o serie de avantaje, este foarte posibil ca acestia sa nu poata face fata provocarilor pietei unice europene, lucru ce va insemna falimentul micilor agenti economici.
TVA pentru marfurile importate din tarile non-UE va fi achitata in vama, incepand de azi, exceptie facand importatorii care vor obtine certificate de amanare de la plata, iar la bunurile importate pentru livrarea in spatiul comunitar vor fi constituite garantii, potrivit unui act normativ emis de Ministerul Finantelor Publice.
Leul romanesc a implinit ieri 140 de ani de cand a fost declarat moneda nationala, odata cu votarea primei legi monetare. La aniversarea de ieri, guvernatorul bancii centrale, Mugur Isarescu, a declarat ca leul "greu" si-a indeplinit cu succes rolul de stabilizator de preturi, ca un "Rocky al Finantelor".
Banca Nationala a Romaniei va pune in circulatie, din 3 septembrie, 500 de monede din argint dedicate aniversarii a 150 de ani de industrie petroliera romaneasca.
Banca Nationala a Romaniei (BNR) va pune din 29 octombrie 2007 in circulatie, in scop numismatic, 250 de monede din aur dedicate aniversarii a 90 de ani de la victoriile Armatei romane de la Marasti, Marasesti si Oituz.
Deficitul comercial pe anul trecut, care s-a adancit la valoarea de 44,4% comparativ cu 2006, s-ar putea majora anul acesta si din cauza ca productia romaneasca de textile, care se indreapta preponderent spre export, ar putea scadea cu 15%.
Premierul Calin Popescu Tariceanu a atentionat ieri proprietarii de masini non-Euro ca este foarte posibil sa fie obligati sa renunte la autoturisme de la 1 ianuarie 2011, daca Uniunea Europeana va aproba directiva privind scoaterea din circulatie a acestui tip de autovehicule.„Este foarte probabil ca la nivelul Uniunii Europene - si este o atentionare pe care o fac tuturor detinatorilor de masini poluante non-Euro - de la 1 ianuarie 2011 sa fie adoptata o directiva pentru scoaterea acestor masini din circulatie“, a spus Tariceanu.
pentru a stabili masurile care trebuie luate pentru a contracara efectele negative ale trepidatiilor produse de trenurile care tranziteaza orasul Navodari.
Elvetia va decide anul viitor daca va deschide piata fortei de munca pentru cetatenii romani si bulgari, libera circulatie primind deja acceptul Guvernului si Parlamentului elvetian, a declarat, ieri, ministrul elvetian al Economiei, Doris Leuthard.
Guvernul a alocat fonduri importante pentru dezvoltarea infrastructurii rutiere si aeroportuare si nu a renuntat la astfel de proiecte, spre deosebire de perioada in care fosti ministri ai Transporturilor sustineau ca Romania nu are nevoie de autostrazi, a afirmat premierul Calin Popescu Tariceanu.
Numarul inmatricularilor de autoturisme second-hand de import a crescut cu 104,8% in primele zece luni, fata de aceeasi perioada a anului trecut, la 205.086 unitati, iar inregistrarile de masini noi au scazut cu 2,4%, pentru aceleasi perioade de raportare, la 252.935 automobile.
Banca Nationala a Romaniei pune in circulatie, incepand cu 1 decembrie 2008, o noua bancnota cu valoarea nominala de 10 lei, reproiectata.
Banca Nationala a Romaniei (BNR) va pune in circulatie, de la 1 decembrie, o noua bancnota cu valoarea nominala de 10 lei, care pastreaza caracteristicile grafice ale cupiurilor aflate in circulatie, dar este reproiectata din punctul de vedere al elementelor de siguranta.
Proiectantii semaforizarilor de pe Rocada Craiovei ne-au luminat cu o gluma: giratoriul de la Consul trebuia musai semaforizat, fiindca este o mare piata urbana.
In primele 9 luni ale anului 2009, trenurile romanesti au avut intirzieri de 3 ani, potrivit statisticilor CFR. Cauzele nerespectarii orarului oficial sunt multiple, fata de sanctiuni, a caror situatie este ambigua, iar cei care au de suferit sunt calatorii.
google-analytics.com